Váhate, či prísť na skupinovku?

Váhate, či prísť na skupinovku?

Prvý deň v škole, prvý deň v novej práci, prvé obchodné stretnutie, prvýkrát v našom centre RATES ARENA. Každú takúto situáciu sprevádzajú možné obavy a otázky.

• Pre pohodovú prvú a aj nasledujúce návštevy nášho priateľského, komfortného a „voľného“ priestoru pre vaše cvičenie, relax a zdravý životný štýl, sme nachystali doslova „návod na jeho použitie“.
• Odhoďte zábrany, zbaľte si športovú tašku, rezervujte si vaše cvičenie a smelo vstúpte. Naša malá exkurzia naprieč športovým centrom RATES ARENA práve začína.
• Už vás srdečne a pohybovo naladení čakáme.


1. Privítanie i občerstvenie na recepcii

• Keď vstúpite cez veľké dvere nášho centra, hneď vás bude vítať usmiata tvár na recepcii (vpravo od vchodu) a vy sa zbavíte vašej „stratenosti“ v novom priestore.
• Ústretová recepčná vám povie všetky potrebné informácie, aby ste sa u nás cítili ako v bavlnke, predá vám vstupenku či členskú kartu a ešte vám šikovne odporučí nápoje z našej ponuky.
• Miestami budete prekvapení, či vám recepčná trochu nečíta myšlienky. Vôbec nie. Ona len chce, aby ste tu prežili príjemné a pohodové chvíle, vyzbrojení všetkými dôležitými informáciami.
• Apropo, fľašu s vodou alebo váš obľúbený nápoj si na hodinu skupinového cvičenia môžete priniesť z domu.

 

2. Dajte sa do pohody v šatni

• Pre pohodu počas skupinového cvičenia sa hodí kvalitné funkčné oblečenie, ktorého materiály sú predurčené na poriadnu makačku.
• Do športového oblečenia sa nahodíte v priestranných šatniach (na prízemí, vľavo od recepcie). 6 šatní (3 pre dámy a 3 pre pánov) sú zárukou pre vašu intimitu a súkromie. V každej šatni je sprcha, ktorú môžete podľa vašich individuálnych potrieb použiť.
• Šatne sú vybavené dostatočne veľkými skrinkami na osobné veci. Dokonca si v nich zavesíte kabát či dlhé šaty na vešiak. Samozrejmosťou je bezpečnosť skrinky vďaka zámke na kód.

 

3. Na skupinovke ako ryba vo vode - čo si priniesť

Tu sa budeme opakovať, ale pohoda a váš komfort počas cvičenia je základ. Zvoľte pohodlné a funkčné oblečenie podľa vášho vkusu a štýlu obliekania.
Naše odporúčanie:
1. funkčný top alebo tričko s krátkym rukávom a funkčné nohavice či legíny s ¾ dĺžkou. Počas prestávok pri cvičení môžete pociťovať chlad, preto sa vám bude hodiť ešte ľahká mikina alebo tričko s dlhým rukávom.
2. K vašej výbave na skupinové cvičenie sa hodí aj malý uterák.
3. Za ideálnu sa považuje halová obuv, resp. obuv s bledou podrážkou. Keďže chceme, aby naše priestory boli neustále čisté, prineste si samostatné topánky na cvičenie (prezuvky). Naše kolegyne každodenne a niekoľkokrát umývajú a dezinfikujú podlahy spoločných priestorov, šatní i štúdií pre váš príjemný pocit a bezpečie.
4. Ak si chcete hneď po cvičení dopriať príjemnú sprchu, pribaľte si aj veci pre osobnú hygienu.

 

4. Priestory centra a štúdiá pre skupinové cvičenie

V rámci RATES ARENA sú 2 štúdia, v ktorých prebiehajú skupinové cvičenia a spinning.
a) Štúdio na prízemí
Presvetlené, klimatizované a vždy čisté priestory poskytujú príjemné prostredie pre vaše obľúbené cvičenie aj poriadny tréning. Prvé štúdio nájdete hneď na prízemí, v tesnej blízkosti šatní. Tu prebieha väčšina druhov skupinových cvičení a tiež cvičenia pre deti. Štúdio je vybavené všetkými potrebnými pomôckami, ktoré sa používajú počas jednotlivých typov skupinového cvičenia. Podložky, fit lopty, jednoručné činky a mnoho ďalších šikovných pomocníkov si môžete počas cvičenia pokojne požičať. Ak je vám to príjemnejšie, prineste si vlastné podložky na cvičenie. Priamo v štúdiu sa nachádzajú dezinfekčné prostriedky na čistenie a dezinfekciu každej vami použitej pomôcky. Budeme vám vďační, keď si vždy po cvičení sami vyčistíte pomôcky, ktoré ste používali. Vytvoríte tým bezpečné podmienky pre cvičenie vašich nasledovníkov.
b) Štúdio na 2. poschodí – spinning
Popri recepcii doprava a za sklenenými dverami pekne hore po schodoch až na 2. poschodie. Tak vedie cesta do druhého štúdia, ktoré je prednostne určené pre spinning a tiež vybrané druhy cvičení, napr. zdravý chrbát. Stroje, ktoré sa používajú na spinning, zanechajte v takom stave, v akom ste ich našli pred cvičením. Vaši neskorší cvičiaci parťáci či parťáčky to isto ocenia. Rovnako tu platia pravidlá o individuálnej dezinfekcii všetkých používaných strojov a náradí po skončení cvičenia. Dezinfekčné prostriedky a utierky sú permanentne nachystané aj v tomto štúdiu.

 

5. Kaviareň a bar je priamo na recepcii

• U nás to máte veľmi jednoduché – recepcia je zároveň kaviarňou a barom. Tam si kúpite nealkoholické nápoje, lahodné i povzbudzujúce čaje či pravé domáce koláče.
• Útulná, ale priestranná vstupná časť do RATES ARENY dáva priestor pre vaše posedenie a relax. Či pred cvičením, alebo priamo po ňom.
• Rezervujte si o polhodinu dlhší čas na vaše pravidelné cvičenie a tréning, pohodlne sa usaďte do kresla a vychutnajte si lahodnú kávu a čaj.
• Isto sa k vám niekto pridá a strávite ešte pár minút v príjemnej spoločnosti a zaujímavom rozhovore.

 

6. RATES ARENA je voľná zóna

• Maximálne rešpektujeme súkromie našich klientov, nerobíme medzi klientmi rozdiely a ani ich nijakým spôsobom nerozdeľujeme.
• Dôverujeme vám, že na skupinové cvičenie a do fitness centra chodíte zdraví a bez akýchkoľvek prvotných príznakov začínajúceho ochorenia.

 

7. Hygiena a čistota je nesmierne dôležitá

• Ubezpečujeme vás, že všetky priestory RATES ARENA sa pravidelne, denne viac razy, čistia a dezinfikujú, pretože je to našou hlavnou prioritou. Dezinfekčné prostriedky sú takmer na každom kroku, kde sa v rámci centra RATES ARENA pohnete.


Ak vám chýbajú informácie, opýtajte sa nás

• Tréneri, inštruktori aj kolegovia na recepcii sú v každom momente ochotní poradiť vám s čímkoľvek, čo sa týka prevádzky centra, jednotlivých druhov cvičení a možností pre zlepšenie vašej kondičky, jedálnička a celkovo vášho zdravého životného štýlu.
• Obráťte sa na nich s akoukoľvek otázkou, aj keby sa vám zdalo, že je to maličkosť alebo blbosť.

Náš profesionálny tím je maximálne pripravený, pomôcť vám a poradiť, aby ste sa u nás cítili čo najlepšie a už pri odchode z centra RATES ARENA sa tešili na vašu ďalšiu návštevu.

Daľšie články

7 tipov pre jarný detox tela i duše

7 tipov pre jarný detox tela i duše

Efektívny EMS tréning

Efektívny EMS tréning