3 odporúčania pre cvičenie počas dovolenky

3 odporúčania pre cvičenie počas dovolenky

3 odporúčania pre cvičenie počas dovolenky

• Počas dovolenky si nalaďte Rates Arena youtube kanál a na ostatné vás naladíme my. Z cvičenia budete mať radosť a skvelý pocit, že aj na dovolenke ste pre seba niečo spravili.
• Pridávame aj 3 odporúčania pre pohodové cvičenie počas vašej dovolenky – možno aj s Rates Arena youtube kanálom.


1. Naplánujte si cvičenie dopredu

• Je isté, že počas dovolenky doma i v zahraničí, nebudete vyhľadávať miestne alebo rezortné fitness centrá. Napriek tomu sa nechcete vzdať pravidelného cvičenia.
• Popremýšľajte ešte pred odchodom na dovolenku o možnostiach cvičenia počas nej. Pribaľte si do batožiny pohodlné a funkčné tenisky, ktoré využijete počas behu alebo akýchkoľvek športových aktivít, švihadlo a pár posiľňovacích gúm. S touto výbavou si môžete urobiť vlastný celotelový tréning kdekoľvek na svete.

2. Využite Rates Arena Youtube kanál

• Stačiť vám bude mobil, pripojenie na internet a svoju pravidelnú zostavu na rozprúdenie energie, na uvoľnenie alebo na spevnenie vybraných partií tela si odcvičíte na pláži, v rezorte alebo priamo na terase hotelovej izby prostredníctvom nášho aktívneho a rastúceho Rates Arena Youtube kanála.

3. Choďte pešo tak veľa, ako to pôjde

• Podľa istých štúdií potrebujeme pre udržanie zdravého kardiovaskulárneho systému denne aspoň 10 tisíc krokov. Dovolenka je na to ako stvorená. Nikam sa neponáhľame a je tu tak veľa neznámych a lákavých miest, ktoré môžeme prebádať.
• Nastavte si svoj vnútorný mód počas dovolenky na chôdzu, prechádzky a objavovanie nových atrakcií i zákutí pešo.
• Aj počas leta a vašich dovoleniek si môžete užívať váš pravidelný tréningový plán a skupinové cvičenie. Zohľadnite odporúčania, ktoré súvisia s letom, teplom a hydratáciou tela a hlavne sa pri tom zabávajte.


• Vedzte, že týždňová pauza vášmu tréningu neublíži, ak necháte telo oddychovať a niesť sa na vlnách dovolenkových a relaxačných aktivít. A veď vás potom budú čakať naši odborní inštruktori už o 7.00 hod. na vašej pravidelnej dávke cvičenia pre ten najlepší začiatok pracovného i víkendového letného dňa.

Daľšie články

7 tipov pre jarný detox tela i duše

7 tipov pre jarný detox tela i duše

Efektívny EMS tréning

Efektívny EMS tréning